ETERISKA OLJOR

ETERISKA OLJOR -
EN HÄLSOBOOST FRÅN NATUREN

Eteriska oljor har en härlig doft som har stor inverkan både på vårt humör och våra känslor. Varje olja har även sin egen energi som påverkar det mänskliga energifältet. Jag använder oljorna på mina yogaklasser och på en mängd olika sätt i min vardag. På den här sidan kan du läsa mer och beställa eteriska oljor från doTERRA som jag stöttar till hundra procent, både gällande kvalitet och hållbarhet genom hela värdekedjan.

Vad är eteriska oljor?

Eteriska oljor utvinns ur örter eller blommor och används inom en mängd områden för känslomässigt och fysiskt välbefinnande. Eteriska oljor används vanligtvis på ett av tre sätt: aromatiskt, på huden eller invärtes. De är uppbyggda av naturliga biokemiska beståndsdelar som ger en mängd positiva hälsoeffekter. Förutom att de doftar gott har eteriska oljor även hudvårdande och terapeutiska egenskaper. Lavendel är till exempel välkänd för sina lugnande och avslappnande egenskaper och kan därför användas som aromaterapi vid sömnbesvär. Andra oljor ger koncentration och skärpa.

Eftersom att oljorna är kraftfullt koncentrerade ska de användas med omsorg. Eteriska oljor ska aldrig användas i ögonen eller inne i hörselgången. Om rodnad eller irritation uppkommer när du använder eteriska oljor på huden, ta en vegetabilisk olja på det drabbade området – vatten späder inte ut essentiella oljor. Om du är gravid eller står under läkarvård, rådgör med din vårdkontakt innan du använder eteriska oljor.

Vad är doTERRA?

doTERRA är ett internationellt företag som jobbar med direktförsäljning av essentiella oljor. Bolaget startades våren 2008 och fick namnet doTERRA, som på latin betyder ”gåvor från jorden.” Idag har doTERRA verksamhet över hela världen och är branschledande gällande kvalitet och hållbarhet. Här kan du läsa mer om doTERRRAs hållbarhetsarbete.

Jag använder just doTERRA för att:

  •  Jag älskar de rena dofterna.
  • De håller mycket hög kvalitet, är garanterat hundra procent rena och naturliga.
  • doTERRA bedriver ett ansvarsfullt arbete genom hela värdekedjan.
  • Varumärket och verksamheten är väletablerad och har ett otroligt gott rykte, vilket känns tryggt som återförsäljare.

Hur beställer jag?

Du kan antingen välja enstaka oljor eller köpa ett praktiskt startkit. Alla startkit inkluderar medlemsavgiften på 260kr. Som medlem har du 25% på alla köp. Du behöver inte beställa varje månad, och binder dig inte till någonting. Här hittar du en lista på alla kit. Uppge mitt id-nummer #8071288 vid din beställning. Dina varor kommer hem ca 5 vardagar efter att du fått din orderbekräftelse. Klart! Vill du också bli återförsäljare eller ha mer information? Mejla mig, så pratar vi vidare!

Mina favoriter:

Stöttar god munhygien.

Lindrar värk och spänningar.

Verkar nedkylande och lugnar ner nervsystemet.

användningstips: 

Använd med vatten som en uppfräschande munskölj.

Reducerar ångestfyllda känslor.

Lindrande för irriterad hud.

Ett effektivt sömnpiller!

användningstips: 

Använd i en diffuser innan läggdags.

Reducerar ojämnheter i hyn.

Rengör och lindrar sår och bett.

Stressreducerande.

användningstips: 

Använd ett par droppar i din dagkräm för att dämpa ojämnheter i hyn.

Stöttar immunförsvaret.

Ger ökad energi.

Full av antioxidanter!

användningstips: 

Ta tre droppar i en kapsel dagligen under förkylningsperioder.

Förbättrar matsmältningen.

Lindrar åksjuka.

Magens bästa vän!

användningstips: 

Använd vid måltider för att stötta matsmältningen.

Lindrar halsont.

Neutraliserar odörer.

Stöttar vid detox.

användningstips: 

Blanda med till exempel vatten, ättika och diskmedel för giftfri städning av hemmet.

PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV

Vill du får uppdateringar om workshops, kurser och allt annat spännande jag pysslar med? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du ett Soulmail i din inkorg en gång i månaden.