FÖRETAG

HUR MÅR DU PÅ JOBBET?

Långa arbetsdagar framför datorn, intensiva möten, en konstant plingande inkorg och några kaffedroppar för mycket – känner du igen dig?

 

Hur vi mår på jobbet går ut över vår prestation, våra kollegor och organisationens resultat. Vill det sig riktigt illa slutar det med en stressrelaterad sjukskrivning med lång återhämtningstid. Här har du som arbetsgivare ett tydligt ansvar för att skapa och bibehålla en socialt hållbar organisation. Att satsa på sin personal skapar dessutom ett attraktivt arbetsgivarvarumärke där ni visar att ni tar era medarbetares välmående på allvar.

JAG ERBJUDER:

kb2

grupp- och personlig träning

Jag erbjuder rolig och effektiv gruppträning för dig och dina kollegor. Har ni en friskvårdslokal så finns möjlighet till funktionell träning, tabata, pilates eller… ja, i stort sett vad som helst, även personlig träning. Min mest populära produkt är tuffa och effektiva cirkelpass. Har ni ingen friskvårdslokal så har Stockholm massor av parker och grönområden för utomhusträning när värdet tillåter. Kontakta mig om ni hellre vill vara inomhus så löser vi det på en friskvårdsanläggning på bekvämt avstånd från er arbetsplats. 

2N3A0159

yoga och meditation

Yoga och meditation är kraftigt stressreducerande och har även många andra positiva effekter på arbetsrelaterad hälsa. Vad kan vara bättre än att bryta av ett stressigt moment under arbetsdagen för att yoga med kollegorna? Ni kommer tillbaka till skrivbordet mer klartänkta, kreativa och närvarande. Har ni en särskild lokal för friskvård så är det toppen, annars kan yoga också utövas i ett konferensrum, en hall eller på en terass. Bara fantasin sätter gränserna! 

inspirationsföreläsningar

Jag föreläser gärna för era medarbetare om kroppen, stress eller social hållbarhet. Kanske har ni en kick-off eller konferens och vill ha en skräddarsydd lösning med både träning, yoga och en föreläsning? Jättekul, då fixar vi det! Under 2020 kommer coachning att ta en större roll i min föreläsningsverksamhet. Kontakta mig gärna om du redan nu vill diskutera ett evenemang på det temat. 

traditional-chinese-3666269_1920

företagsmassage

30 minuters massage kan göra underverk för ömma kontorsaxlar, nackproblematik och spännings-huvudvärk. När ni anlitar mig kommer jag regelbundet till er och hjälper er personal med såväl långvariga som akuta besvär. Som massageterapeut för jag självklart journal och har alltid tystnadsplikt. Jag är även försäkrad via Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Bland mina kunder finns Kungliga Slottet och Westander PR och Publicitet. Jag samarbetar även med Hälsofokus, inriktade mot företagshälsovård.

Är du intresserad av en friskvårdslösning till ditt företag? Skicka en kontaktförfrågan så bokar vi in ett möte!

PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV

Vill du få uppdateringar om workshops, kurser och allt annat spännande jag pysslar med? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du ett Soulmail i din inkorg en gång i månaden.