BEHANDLINGAR

HUR TAR DU HAND OM DIN KROPP?

Att regelbundet unna sig massage är toppen för att hålla kroppen i topptrim. Massage stimulerar blodcirkulationen, avlägsnar slaggprodukter från kroppen och frisätter hormonet oxytocin som gör att vi känner oss trygga, lugna och mer kärleksfulla.

Ofta krävs det dock akut eller långsiktig smärta innan vi söker oss till en terapeut. Då blir behandlingen en mer skräddarsydd lösning som angriper både symtom och orsak. Som massageterapeut jobbar jag både förebyggande och behandlande. 

Observera att jag just nu inte har några bokningsbara tider via bokningsknappen nedan. Samtliga behandlingar sker just nu endast via förfrågningar.

Mejla mig gärna, så hittar vi en tid!

JAG ERBJUDER:

En timmes avkopplande massage med aromatiska oljor i en harmonisk miljö. Som balsam för kroppen och själen!En triggerpunkt är en öm punkt med utstrålande smärta. Jag arbetar både med lätt spänningsbehandling och lite hårdare tryckbehandling för att bota smärttillståndet.

 

 

 

 

Vid akut ryggskott eller nackspärr krampar både musklerna och nervsystemet. Jag jobbar mjukt för att balansera hela systemet igen så att musklerna kan slappna av och återgå till normalläge. Metoden är mycket effektiv och oftast räcker en behandling.

 

Diafragma-release är otroligt effektivt om du har svårt att andas eller upplever att bröstkorgen ”sitter fast”. Jag utför ofta den här behandlingen på mina PT-kunder eller yogisar som upplever en begränsad andning. Det är en långt ifrån skön historia – men otroligt effektiv. En behandling räcker oftast.

Strain & Counterstrain kommer från osteopatin och är, om du frågar mig, en smått revolutionerande smärtfri teknik – effektiv vid bland annat rörelseinskränkningar, dysfunktioner i rörelseapparaten och kramp. Om du tycker att du har provat ”allt annat” utan att komma till rätta med problemet – prova detta!

Vid muskulärt relaterad ischias ligger ofta en nerv i kläm bakom en spänd sätesmuskel. Jag jobbar mjukt för att släppa på spänningen i muskeln och lugna ner aktiviteten i nervsystemet. Behandlingen kompletteras alltid med träningsövningar. Flera besök kan behövas för att bli helt av med besvären.

 

PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV

Vill du får uppdateringar om workshops, kurser och allt annat spännande jag pysslar med? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du ett Soulmail i din inkorg en gång i månaden.