SOULMIND SANGHA

En sangha är en yogisk gemenskap. En tribe, ett nätverk och en safe haven för att utforska livets alla svängningar. Under hösten samlas vi en fredag i månaden för AW-yoga på ett filosofiskt tema. Efteråt stannar vi kvar och äter middag och bubblar vidare om temat för kvällen i ett litet, tryggt format. Här är allt välkommet och det som sägs i sanghan stannar i sanghan. Vi ger utrymme både för själen och för intellektet. Soul and Mind. Andligt, filosofiskt, vetenskapligt och allt däremellan. Inför varje fredag skickar jag ut ett litet material på temat för kvällen. Det kan vara något lästips, ett Ted-talk, en sång eller ett mantra som får tankeverksamheten att snurra igång.
Soulmind Sangha arrangeras den sista fredagen i varje månad. Vad vill du prata om i sanghan? Hör av dig med din idé, antingen via mejl, instagram eller min Facebook-sida.


INFORMATION

DATUM:

Just nu är Sanghan på paus över sommaren.  Vi ses igen till hösten!

PLATS:

Yin & Yang Yogastudio i Vasastan

TID:

 18.30 – 22.00

PRIS OCH BOKNING:

400 kr per gång. Middag ingår! Vid sjukdom eller förhinder gäller 24 timmars avbokning för full återbetalning.

Max antal platser: 10

PRENUMERERA PÅ MITT NYHETSBREV

Vill du få uppdateringar om workshops, kurser och allt annat spännande jag pysslar med? Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du ett Soulmail i din inkorg en gång i månaden.